Online bankkártyás, QR kód (iCsekk) befizetési lehetőség

2020.06.19.

Tisztelt Fogyasztónk!

Örömmel értesítjük, hogy informatikai fejlesztéseink eredményeképpen a szolgáltatási díjak kényelmes, gyors, biztonságos kiegyenlítéséhez 2020.06. hónaptól elérhetővé válik a készpénzátutalási megbízással fizető ügyfeleknek a QR kód használatával történő számlafizetés, 2020. 07. hónaptól az elektronikus számlát igénylő fogyasztóinknak az online befizetés.

Papír alapú számla helyett kérjen elektronikus számlát!
Írásbeli kérésre a tárgyhavi számlákat PDF formátumban, az Ön által megadott e-mail címre kézbesítjük. Kérjük kérelmében a fogyasztó neve, felhasználási hely azonosító szám, a pontos e-mail cím megadása mellett az e-számla küldésének kezdő időpontját is szíveskedjen megadni.


Elektronikus számlái kiegyenlítésére az alábbi lehetőségek közül választhat
:

 • csoportos beszedési megbízás: a szolgáltatási számlák értéke minden hónapban a folyószámláról kerül levonásra. A megbízást a netbankon keresztül csak egyszer kell megadni, mely a banki visszaigazolást követő hónaptól, visszavonásig érvényes.
  Új megbízáshoz az alábbi azonosítók szükségesek:
  ALFA-NOVA Kft. GIRO azonosítója: A11450289
  Felhasználási hely azonosítója: 9 jegyű azonosító (a számlák első oldalán található)
 • online befizetés: Gyors, biztonságos, költségmentes fizetés mód. Az elektronikus számla megküldésekor az e-mailben megjelölt linkre kattintva indítható, a befizetést követően a szolgáltatónál vezetett vevői folyószámláján azonnal könyvelésre kerül.
 • egyedi utalás: Számlabefizetéseit havonta egyedileg indíthatja folyószámlájáról a netbankon keresztül. Utalása közleményébe kérjük, tüntesse fel a következőt: vevőazonosító/számla sorszáma (A vevőazonosító a számla 3. oldal bal felső sarkában, a számla sorszáma: a számla első oldalának jobb felső sarkában található.)

Papír alapú számla kiegyenlítése:

 • Azon fogyasztóink, akik továbbra is ragaszkodnak a papír alapú számlákhoz, a befizetés megkönnyítése érdekében a QR kód használatával biztonságos és kényelmes megoldást biztosítunk: mobileszközről bankkártyájával fizetheti QR kóddal ellátott papír alapú csekkjeit. További tudnivalókért, kérjük, kattintson a https://www.posta.hu/icsekk weboldalra.
 • Számlához csatolt készpénzátutalási megbízás postai befizetésével.

Kerülje el a sorbanállást, vagy a felesleges banki költségeket!
A számlák határidőben történő rendezéséhez a postai, készpénzes befizetés helyett igényeljen elektronikus számlát, fizessen online, vagy a QR kód segítségével.