Tájékoztatás – Gerincvezeték meghibásodás – Frissítve!

2021.04.25.

Tisztelt Fogyasztóink!

Értesítésül közöljük, hogy gerincvezeték meghibásodás miatt a Széchenyi városrészben a fűtés és használati melegvíz szolgáltatást a mai napon le kellett állítani. A hiba elhárításának várható időpontjáról jelenleg nem tudunk tájékoztatást adni, de amennyiben újabb információval rendelkezünk, arról értesítjük érintett Fogyasztóinkat.

A szolgáltatás kiesés miatt ezúton kérjük Tisztelt Fogyasztóink türelmét és megértését!

ALFA-NOVA Kft.

Frissítés:

Tisztelt Fogyasztóink!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Széchenyi városrészt ellátó távhőrendszer meghibásodását egy 400 mm-es fűtéscső lukadása okozta. A meghibásodott csőszakasz javítását a szükséges bontási munkák és visszahűtést követően a holnapi napon tudjuk elvégezni, ezt követően lesz lehetőség a gerincvezeték újbóli feltöltésére és felfűtésére, majd a használati melegvíz szolgáltatás visszaállítására.

A jelenlegi információink szerint a használati melegvíz szolgáltatást 2021. április 28-án (szerda) tudjuk visszakapcsolni, erre vonatkozóan azonban a holnapi napon tudunk újabb tájékoztatást adni.

Kérjük, hogy költségtakarékossági szempontok miatt a hibaelhárítás időszaka alatt a használati melegvíz csapokat tartsák zárva, mert azokon is hideg víz folyik!

A szolgáltatás kiesés miatt kérjük Tisztelt Fogyasztóink türelmét és megértését!

Tisztelettel:

ALFA-NOVA Kft.